HOCC menyediakan berbagai jenis homemade kek dan coklat mengikut kehendak dan citarasa anda. Ianya sesuai dijadikan hadiah untuk perkahwinan, harijadi, pertunangan, sebagai tanda cinta dan amat sesuai diberikan kepada yang tersayang. HOCC juga menyediakan pakej untuk doorgift atau goodies sesuai dengan bajet anda. Kek dan Coklat yang dihasilkan oleh HOC dijamin halal, bersih dengan harga yang berpatutan. Semoga ianya dapat memenuhi kehendak dan citarasa anda.

Pengumuman :
dengan ini dimaklumkan bahawa HOCC telah didaftarkan dengan nama Anno Domini Resources dengan Pendaftaran no SSM 002149040-H
sekian, terima kasih

Rabu, 13 Julai 2016

WISHING YOU ALL SELAMAT HARI RAYA...



selamat hari raya uollssss...
lamanya akak xupdate kat sini..
sejak ada whatsapp, instagram ngan facebook nie..
akak dah lama sangat xupdate blog akak...
almost setahun lebih...

anyway,
akak nak wish selamat hari raya to all families..
to all frensss..
to all customersss..

for those yang nak oder birthday cakes, wedding cakes or anniversary cakes..
kindly whatsapp me at 0129346259 within 3 days in advance..

kalau nak tengok gambaq kek, pulut berhias, chocolates utk hantaran boleh singgah kat instagram akak
idanizam_isafae

thank you..
love you all...

Selasa, 5 Mei 2015

Tempahan Hari Raya.. Maruku Cheese vs Maruku Kacang Peas

Introducing produk terbaru akak

MARUKU CHEESE
VS
MARUKU KACANG PEAS..

sapa nak, boleh oder 
and wassap ke 012-9346259


1kg - RM 30.00
1/2 kg - RM 15.00
250g - RM 8.00


sebahagian dari tempahan customer akak..


Lasagna vs Macaroni Cheese

Projek Wiken akak baru-baru nie
since sekarang nie anak2 dah besar kan..
macam2 la depa nak makan...
nak beli mahai...
baik akak buat sendiri...
biaq budak2 tue surrender sampai muntohhh...

 Lasagna


Macaroni Cheese


Last Minute Order

dapat last minute oder dari students...
mula2 tue rasa macam xmampu nak amik..
sebab last minute sangat2..
tapi, bila pikir2 balik kesian lak kat depa
depa nak makan kul 10.00 pg..
mana la sempat nak pi beli kat kedai kek kat KKB
and stok barang2 nak baking semua dah ada..
akak amik gak tempahan tue...

chocolate cheese kek leleh
loyang 8"
rm50.00

Snow Cheese Cake a.k.a Cheese Cake Leleh

tempahan dari neighbour untuk makan-makan anak beranak..
since depa just berempat saja
and 'kononnya' hubby dia xsuka makan cheese..
neighbour akak nie oderlah cheese kek saiz kecik nie
feedback yg akak terima
she likes it and waktu dia nak habiskan the last pieces....
neighbour akak ader la tanya kat hubby dia kot kot nak..
so, hubby cakap nak rasa sikit ja..
at last, habis semua hubby dia habiskan...
lalalalalalalalalala...
akak heppy bila customer akak suka....

Snow cheese kek berat anggaran dalam 800g
loyang 7"
RM 36.00 



Tempahan Coklat Telur


Hye Uollssss...
nak hapdet pasal tempahan coklat telur
i'm received a call from someone dr rawang..
by telling me nak oder coklat teluq for majlis aqiqah anak dia..
thanx dear..
next time leh oder lagi..
and feedback yang akak terima..
nas cakap, coklat tue sedap...
and next time dia nak repeat oder lagi..
Alhamdulillah...

50 pcs coklat telur
rm2.00 per pcs

Rabu, 22 April 2015

Snow Cheese Cake

Hello Everybody..

hari nie akak nak hapdet pasal kek cheese leleh nie...ordered by opismate untuk besdae opismate...so, akak? melantak jugak kek yang diorang oder kat akak...aci dak? sebab? akak makan kek yang besday member akak....hahahahhaaha
meh akak belanja uollsss gambaq kek yang diorang oder hari tue..

 snow cheese kek..dalam nyer kek span coklat....

 akak potong kek nie kepada 3 layer and setiap layer akak boh cheesecream...wallah!!!!!

tadaaaaaa....gambaq besday girl...akak doakan hang panjang umuq, murah rezeki dan selamat dunia akhirat..aminnnnn

Borang Pesanan

Nama Anda
Email
No. Telefon
Butir-butir tempahan
Cara penghantaran melalui pos
self pick up

Create a web form here